CAR CONSULTING

Concultancy bij uw aankooptraject

Twijfelt u over de aankoop van een auto? Of wilt u graag gebruikmaken van onze tips tijdens uw aankoopproces? Dan bent u bij JVH CAR CONSULTING aan het juiste adres. Onze organisatie consulteert veel in zoekopdrachten voor onze klanten. Wij nemen contact op met de particuliere of zakelijke klant en doen de prijsonderhandelingen voor u.

 

JVH CAR CONSULTING biedt u de juiste consulting om niet voor grote verrassingen te komen staan. Door de kennis die onze organisatie kent stellen wij de juiste vragen en kunnen wij na aanschaf voor een externe autocheck zorgen. Uiteindelijk zullen wij u de auto naar uw wens afleveren. Voor ons consult en/of transport berekenen wij een pakketprijs op maat. De verkoopprijs van de auto is afhankelijk of de auto door ons rijklaar gemaakt mag worden of dat u daar een eigen bestemming voor heeft. 

 

Neem voor vragen en/of opmerkingen contact met ons op. 


Consultancy bij uw verkooptraject

U wilt uw auto verkopen? Maak dan gebruik van deze
consultancy-service.  JVH CAR CONSULTING helpt u met de verkoop van uw auto. 

 

Uw auto niet tegen handelswaarde willen verkopen, maar tegen een goede verkoopwaarde! Wij stellen uw autoadvertentie op,
waarbij wij u consulteren in de verkoop van uw auto.

 

Wilt u graag gebruikmaken van onze tips tijdens uw verkoopproces? Dan bent u bij JVH CAR CONSULTING aan het juiste adres. Onze organisatie consulteert veel in verkoopopdrachten voor onze klanten. Wij verzorgen het contact met de particuliere of zakelijke klant en doen de prijsonderhandelingen (in goed overleg) voor u.

 

Neem voor vragen en/of opmerkingen contact met ons op. 


Een auto uit onze voorraad

JVH CAR CONSULTING biedt de klant auto's in het laaggeprijsde segment. U moet dan denken aan gebruikte auto's tot verkoopbedragen van €15.000 euro. Alle auto's worden rijklaar aangeboden. Dit houdt in dat onze organisatie geen overige kosten anders dan tenaamstellingskosten aan u door hoeft te berekenen. De auto's worden bij binnenkomst op diverse punten gecontroleerd.

 

Wanneer u de Lingedijk verlaat is de auto 100 procent goed.  

 

Neem voor vragen en/of opmerkingen contact met ons op. 


Een auto elders in Nederland op het oog

JVH CAR CONSULTING biedt u ook de mogelijkheid om auto's in het laaggeprijsde segment voor u in te kopen, te inspecteren en deze voor u rijklaar te maken.

 

Echter kunt u ook voor onze consultancy kiezen in de aanschaf van uw auto die elders in Nederland staat. Dit mag bij een particuliere of zakelijke klant zijn. U schaft uw auto aan en JVH CAR CONSULTING zorgt ervoor dat uw aangekochte auto naar Soest wordt getransporteerd en naar wens rijklaar wordt gemaakt.
Dit zal na aanleiding van een checklist zijn.

 

Neem voor vragen en/of opmerkingen contact met ons op. 


       Whatsapp: (+31) (0)6 21 25 33 64                      E-mail: jesse@jvhcarconsulting.nl              Website: www.jvhcarconsulting.nl