ONLINE CAR OFFER

Marktplaats.nl

Marktplaats.nl is een veel gebruikte site voor particuliere verkopen. Echter is vaak de vraag of het kopen bij een particulier daadwerkelijk in de kosten scheelt. In eerste instantie kan de lage prijs aantrekkelijk lijken, maar misschien staat u daarna wel grote verrassingen te wachten. Laat JVH CAR CONSULTING u helpen bij de aanschaf van uw auto. Onze organisatie kunt u consulteren in de aanschaf tot aan de aflevering van uw auto naar wens. Bel ons of laat uw bericht achter. 

 


Gaspedaal.nl

Gaspedaal.nl is een zoeksite die u het volledige aanbod van auto's van de Nederlandse markt laat zien. Met gaspedaal.nl heeft u direct een optimaal overzicht van de diverse auto-aanbieders in uw en onze prijsklasse. Stel u heeft een auto op het oog via gaspedaal.nl laat het ons dan weten, wij kunnen u begeleiden en ondersteuning in uw aankoopproces, bel ons of laat uw bericht achter.


Autoscout24.nl

Autoscout24.nl is één van de grootste aanbieders van auto's in het laaggeprijsde segment. Hier kunt u een divers aanbod vinden, aangeboden door particuliere en/of zakelijke aanbieders. Wanneer u een auto op het oog heeft en u wenst onze ondersteuning, bel ons dan of laat uw bericht achter. 


       Whatsapp: (+31) (0)6 21 25 33 64                      E-mail: jesse@jvhcarconsulting.nl              Website: www.jvhcarconsulting.nl