Wij horen graag uw feedback


Commentaren: 16
 • #16

  Arnold (zondag, 08 maart 2020 14:25)

  Jesse heeft 2 x heel goed geholpen. Hij is betrouwbaar, snel, kundig, attent. Komt afspraken stipt na. Maar, boven dit alles is hij een enorm goede dealmaker. Waar het op het eerste gezicht onmogelijk leek om een deal tot stand te brengen, is Jesse dat toch 2 x heel goed gelukt. Hij belt stad en land af op zoek naar een geschikte koper en lijkt daarbij onvermoeibaar. Hij weet een win-win-win situatie te creëren voor alle betrokken partijen, waarbij dus iedereen het gevoel heeft een goede deal te hebben gesloten. En dat is knap. Zijn eigen belang lijkt hij hierbij minder belangrijk te vinden dat het belang van zijn klanten. Jesse gaat het nog ver schoppen!

 • #15

  Claudia (donderdag, 14 november 2019 12:02)

  Jesse heeft ons meermaals weten te helpen zonder hier zelf een belang bij de te hebben. Erg prettig en persoonlijk, probeert mee te denken in oplossingen!

 • #14

  Wil de Jong (donderdag, 20 juni 2019 21:00)

  Jesse van Hofwegen heeft mij begeleid in het zoeken naar een elektrische auto die past bij mijn woon en werk situatie. Hij heeft mij zeer goed geadviseerd wat heeft geresulteerd in de aankoop van een Renault Zoe met meer extra's dan ik voor mogelijk had gehouden. Ook met de uiteindelijke aankoopprijs heeft hij uitstekend onderhandeld, waardoor hij zichzelf direct heeft terugverdiend. Daarnaast heeft hij kennis van zaken en mogelijkheden om de historie van een auto na te gaan zodat ik met een gerust hart de aankoop ben aangegaan. Daarnaast voelde ik alle ruimte om uiteindelijk mijn eigen keuze te kunnen maken. Als je een auto wilt en aanschaffen en de auto wereld is niet jouw wereld, kan ik Jesse van Hofwegen van harte aan bevelen, hij is realistisch maar weet je wensen waar te maken en nog een beetje meer!

 • #13

  Wim (donderdag, 09 mei 2019 08:50)

  Nadat ik eerst zelf een paar maanden via marktplaats heb proberen te verkopen, uiteindelijk via vrienden bij JVH terecht gekomen. Ondanks et feit dat het een diesel A3 was heeft hij hem toch kunnen verkopen. Heel prettig en open contact met steeds een goede feedback over de mogelijke kopers.

 • #12

  Michael (woensdag, 17 april 2019 17:37)

  Complimenten mbt het verkopen van een auto.
  Jesse ontzorgt je helemaal en brengt je tijdig op de hoogte mbt de verkoop.
  Aanrader om het op deze manier te doen.
  Onze auto binnen een week verkocht !!!

 • #11

  klundert (donderdag, 27 december 2018)

  ik heb 27-12-2018 een mooi wielset gekocht
  de verkoper is heel vriendelijk en kwam onze afspraken geheel na
  ik ben zeer tevreden

  vrgr chris

 • #10

  Marc odijk (zaterdag, 01 december 2018 14:09)

  Ik heb 19 september een Daewoo kalos 1.2 2003 gekocht jvh car consulting. Dit is me tweede auto en ik rijd er echt met heel veel plezier in en ook is die heel zuinig.
  Ik ben goed geholpen naar wat ik zocht, hier voor wil ik je bedanken!!!

 • #9

  Peter Lensink (woensdag, 28 november 2018 13:53)

  Al is het geen auto, maar 2x RFID beschermhoesje voor keyless entry, accurate en snelle levering én de anti-inbraak afscherming van de hoesjes werkt uitstekend

 • #8

  Rimco Viejou (zondag, 11 november 2018 13:32)

  JVH heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van onze DS3. Een zeer betrouwbare koper is, op redelijk korte looptijd, de nieuwe eigenaar geworden van onze auto. Ik zal dit bedrijf absoluut aanbevelen!

  Groet Rimco Viejou

 • #7

  Danny Goes (woensdag, 05 september 2018 22:21)

  Ik heb mijn eerste auto bij Jesse gekocht, een Renault Clio. Hij heeft me uitstekend geholpen en was ook buiten werktijd goed bereikbaar. Na aflevering zijn de laatste puntjes prima verholpen. De auto bevalt na 3 maanden rijden nog steeds super.

 • #6

  Joey Pierik (woensdag, 04 juli 2018 19:58)

  Heb vorige week een schitterende Clio RS gekocht bij Jesse, ben super geadviseerd en heb goed contact met hem gehad, alles goed geregeld. Echt een betrouwbaar bedrijfje/persoon, hele fijne ervaring mee, zou men volgende auto er zo weer kopen!

 • #5

  Anton Meindertsma (zaterdag, 09 juni 2018 16:58)

  In 'één woord: GEWELDIG. Jesse heeft mijn auto voor mij verkocht. Tijdens dit verkoopproces heeft hij alle contacten en onderhandelingen voor mij afgehandeld, zodat ik alleen te maken kreeg met de uiteindelijke koper. En dat voor een prijs die eigenlijk helemaal overeenkwam met onze verwachtingen. Hij heeft zijn slogan "ontzorgen" volledig in praktijk gebracht. Ik kan JVH CAR CONSULTING van harte aanbevelen aan een ieder die zijn auto probleemloos wil verkopen.

 • #4

  Annet Mohree (dinsdag, 29 mei 2018 23:17)

  Deze maand mijn eerste eigen auto gekocht bij JVH car consulting via autoscout. Onzettend tevreden over de goede service van Jesse. Hij was erg flexibel in afspreken, kon ondanks dat het een feestdag was nog diezelfde dag langskomen. Duidelijke informatie tijdens het bezichtigen en advertentie informatie klopte precies met de realiteit en netjes alle beloofde papieren aanwezig. Auto was schoon en netjes. Contact voor, tijdens en na koop zeer prettig.

 • #3

  Wim Klijberg (woensdag, 28 februari 2018 18:48)

  Jesse is een fijne correcte verkoper, fijn contact mee gehad. Bij aanschaf en verkoop. Ondanks een lastige verkoop periode toch voor elkaar gekregen om mijn auto te verkopen. Hij haalt een hoop aan last bij je weg door de verkoop te regulieren waardoor jezelf daar niet naar om hoeft te kijken.

 • #2

  Edwin van Leeuwen (vrijdag, 12 januari 2018 13:50)

  Jesse van JVH Car Consulting heeft onze auto gereed gemaakt voor verkoop, foto's gemaakt en de auto aangeboden via zijn verkoopkanalen. De auto is vervolgens vlot en soepel verkocht met een tevreden koper en tevreden verkoper. Wij zijn blij dat we van Jesse zijn netwerk gebruik konden maken.

 • #1

  Siebe van Hofwegen (donderdag, 30 november 2017 19:36)

  Het is erg leuk op de manier hoe ik geholpen ben. Jesse heeft erg zijn best voor mij gedaan. Ik heb een goed gevoel bij JVH CAR CONSULTING en de aanschaf van mijn Renault 5. Ik heb de prijsonderhandeling uit handen gegeven, wat tot succes leidde. Ik heb naar mijn gevoel en goede deal gedaan. Groetjes Siebe

       Whatsapp: (+31) (0)6 21 25 33 64                      E-mail: jesse@jvhcarconsulting.nl              Website: www.jvhcarconsulting.nl